Ünlü Sanatçılardan Gelişmeler: Paköz, Alişan, Kocaoğlu ve Daha Fazlası

  • Admin
  • 07 Eylül 2024 14:37

Paköz ve Sümer Ezgü Davası


Paköz ve Sümer Ezgü Davası

Ünlü sanatçı Paköz, eski eşi Sümer Ezgü'nün soyadını bir dönem kullandığı için mahkemelik olmuştu. Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Paköz, “Soyadımı değiştireli çok oldu. Bir süre ekranlarda görünmedim, bu yüzden insanlar farkında değildi. Ekrana döndüğümde ise kızlık soyadıma döndüğümü fark ettiler. 36 yaşında bir kızım var ve o, dünyanın en iyi babasıdır. Biz yeni bir hayat kurduk. Sümer, çok düzgün ve medeni bir insandır. Hukuk da bu durumu uygun buldu. Adaletin kestiği parmak acımaz; aslan gibi bir soyadım var.” dedi. (Sayit DURMAZ)

Köfte Esprisi


Köfte Esprisi

Ünlü oyuncu İlayda Alişan, Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi. Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününe katılan Alişan, “Güzel ve keyifli bir geceydi. Onların mutluluğuna tanıklık etmek bizim için güzel ve gurur verici,” şeklinde konuştu. Ayrıca, sevgilisi Oğulcan Engin'in doğum gününü Instagram'dan “İyi ki doğdun Köfte” notuyla kutlayan Alişan, “Köfte, aramızdaki esprili bir kelime. Bazen birbirimize böyle hitap ediyoruz. Bu espriyi ben başlattım,” dedi. (Sayit DURMAZ)

Rıza Kocaoğlu'nun Yeni Aracı


Rıza Kocaoğlu'nun Yeni Aracı

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni arabasıyla Cihangir'de görüntülendi. Oyuncu, aracına “sarı kız” adını verdiğini açıkladı. Kanal D'nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nde rol alan Kocaoğlu, mutlu bir şekilde, “Yaz tatilini bitirip semtime döndüm. Şimdi iş zamanı, setleri özledim,” ifadesini kullandı. (Sayit DURMAZ)

Panik Anları


Panik Anları

Dilan Polat'ın kızı Nilda Polat, önceki akşam geç saatlerde Bebek Waffle'dan çıkarken görüntülendi. Yanındaki arkadaşlarıyla teyzesi Sıla Doğu'nun aracıyla waffle yemeye gelen Nilda, gazetecileri görünce hızlıca arabaya bindi. Arkadaşları panik yaşayınca arkalarında duran dubaları devirdi. (Sayit DURMAZ)

Mabel Matiz’in Unutulmaz Konseri


Mabel Matiz’in Unutulmaz Konseri

Mabel Matiz, altı gün sürecek olan Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri’nin ilkini önceki akşam gerçekleştirdi. Biletleri günler öncesinden tükenen gecede Matiz, dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. “Benim için Harbiye konserlerinin çok farklı bir yeri var. Şarkılarımı hep bir ağızdan seslendirdiğiniz için çok mutluyum,” diyen Mabel Matiz, konserinin ikinci bölümünde Edis’i sahneye davet etti. İkili, “Numaracı” ve “Vay” şarkılarında birlikte düet yaptı. Matiz, Edis’e “Birlikte sahnede olduğumuz için çok mutluyum. İlk kez birlikte şarkı söylüyoruz,” dedi. Edis de, “Ben de sizin gibi bir Mabel Matiz hayranıyım, kendisini ve şarkılarını çok seviyorum,” şeklinde yanıt verdi.

Dayı 2 Geliyor!


Dayı 2 Geliyor!

2021 yılında vizyona giren “Dayı: Bir Adamın Hikâyesi” filminin merakla beklenen devamı geliyor. Başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar, bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Bayraktar, aynı zamanda Ece Bayraktar ile birlikte senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği “Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi” filminin, Diopter Film, Ubay Yapım ve Net Sanat’ın ortak yapımcılığında çekileceğini açıkladı.

Türkü Düeti


Türkü Düeti

Buray’ın babası halk müziği ozanı Turgay Salim ile duayen sanatçı Musa Eroğlu, “Şehrim Türkülenmeli” adlı türkü projesinde bir araya geldi. Salim, eserin bestesine de imza attı. Sözleri Bülent Fevzioğlu’na ait olan türkünün aranjörlüğünü ise Coşkun Karademir üstlendi. Turgay Salim, bu çalışmanın ardından yeni projelerini de müzikseverlerle buluşturmayı planladığını belirtti.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin