Ünlülerin Magazin Dünyasından Son Gelişmeler

  • Admin
  • 25 Ağustos 2024 15:33

Ünlülerin Magazin Dünyasından Kısa Haberler


Ünlülerin Magazin Dünyasından Kısa Haberler

Son dönemlerde oyuncu, muhabirlerin aşk hayatına dair yönelttiği sorular üzerine, sıklıkla isminin birileriyle anıldığını belirtti. “Lise aşklarından da mı bahsedecekler? Şu an keyfim yerinde, hayatımda kimse yok” diyerek durumu net bir şekilde özetledi. (Sayit DURMAZ)


Ünlülerin Magazin Dünyasından Son Gelişmeler

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? İşte magazin dünyasından sıcak haberler!


Ünlülerin Magazin Dünyasından Son Gelişmeler
Müjdeyi Aldı, Pikniğe Çıktı

Aslı Bekiroğlu, uzun süre lösemiyle mücadele eden küçük hayranı Güneş Yıldırım ile Bebek'te bir araya gelerek piknik yaptı. Oyuncu, “Güneş kızımız 2.5 senelik mücadelesinin ardından lösemiyi yendi. Onunla 'Sihirli Eller' projesinde tanıştık. Çocuklarımız geleceğimiz; bir çocuğun yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak harika bir duygu. Annesi hastalığı yendiğini söylediğinde çok mutlu oldum” şeklinde duygularını ifade etti.

Ceren Geliyor

Hadise, rol aldığı “Esas Oğlan” dizisinin setinden yeni paylaşımlar yaptı. Ünlü şarkıcı, başrollerini Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman ile paylaştığı dizide ‘Ceren’ karakterine hayat verecek. Romantik komedi türündeki dizi, aşk hayatında sorunlar yaşayan ve ‘esas oğlan’ı arayan birbirinden tamamen farklı iki kadının eğlenceli maceralarını ekrana taşıyacak.


Ünlülerin Magazin Dünyasından Son Gelişmeler
23 Yaşında Yeni Bir Yaş Dönümü Kutladı

Sude Zülal Güler, 23. yaşını önceki akşam sevgilisi Berk Atan ve yakın arkadaşı Gizem Sevim ile birlikte kutladı. Genç oyuncunun bu özel anlarına dair fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Arabesk Müziğine Dair Düşünceler

Arabesk müziğinin sevilen isimlerinden Derya Bedavacı, önceki akşam Bodrum Türkbükü’ndeki Üzüm Kızı’nda sahne aldı. Arabesk müziğinin Türkiye’de en çok dinlenen müzik türü olduğunu vurgulayan Bedavacı, “Pop ve rap gibi müzik türleri sürekli öne çıkarılmaya çalışılıyor, ancak hepsinin evrildiği son nokta arabesktir. Tüm müzik türleri değerlidir ama arabesk benim için çok farklı bir yere sahiptir” dedi.


Ünlülerin Magazin Dünyasından Son Gelişmeler
Olgun Erkeklerle İlgili Düşünceleri

Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalının bu haftaki konuğu, şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu oldu. Kerimoğlu’nun “İdeal erkek nasıl olmalı?” sorusuna Zorlu, “Ben renkli gözlü erkeklerden hoşlanıyorum. Benden 5-6 yaş küçük olabilir ama olgun erkeklerle asla yapamam. Çünkü kadın her yaşta enerjisiyle parlıyor, fakat erkekler bir yaştan sonra birçok konuda gerileme yaşıyor. Bu yüzden 5-6 yaş küçük olması benim için idealdir” yanıtını verdi. Ayrıca, Pınar Kerimoğlu’nun annelikle ilgili sorusuna Zorlu, “Yumurtalıklarımı dondurdum ve bir gün o işlem yapılacak. Ama bunun için önce bir baba bulmalıyım. Hislerim çok kuvvetli; yakın zamanda anne olacağımı hissediyorum” dedi.


Ünlülerin Magazin Dünyasından Son Gelişmeler
14 Eylül’de Harbiye’de Büyük Konser

Senden Güzeli Mi Var ve Sana El Pençe Durmam gibi hit şarkılarıyla dijital platformlarda adından söz ettiren Emre Fel, başarılarını 14 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da vereceği konserle taçlandıracak. BKM organizasyonu ile gerçekleşecek olan bu konserde, “Naçar” adını verdiği ve 13 Eylül’de yayınlanacak yeni şarkısını da ilk kez dinleyicileriyle buluşturacak.


Ünlülerin Magazin Dünyasından Son Gelişmeler

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin