Yalan Dizisinde Melike'nin Suçsuzluğu Haykırışı ve Yeni Gelişmeler

  • Admin
  • 20 Ağustos 2024 12:24

“BEN SUÇSUZUM”


“BEN SUÇSUZUM”

Yaz akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Yalan, 11. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Bu bölümde, Haluk, gerçeklerin ortaya çıkması için Melike'yi DNA testine götürdü. DNA testinin sonuçları sonrasında Melike, adliyenin kapısını çaldı ve 20 yıl önceki davasına bakan hakimin odasına girdi. Melike, kocasının gerçek katilinin bulunması adına davanın yeniden görülmesini talep etti. Ancak hakim, Melike'yi dinlemeden odasından güvenlik güçleri aracılığıyla çıkarttı. Sinir krizi geçiren Melike, adliyede "Ben suçsuzum!" diye haykırdı. Melike'nin çığlıklarını duyan Savcı Yaman Arıkan, dosyanın yeniden ele alınacağını belirtti.

HAZAL NE YAPACAK?

Melike'nin DNA testi yaptırdığını öğrenen Hazal, bu durumu öğrendiği an adeta yıkıldı. Kadir, Haluk'un Melike'yi DNA testine götürdüğünü öğrenince, Melike'yi korumak için adamlarını hemen peşine taktı. Ancak Melike, durumu fark edince adamları şikayet etmekle tehdit etti. Haluk, Melike ve Berrin'in iş birliği içinde olduğunu düşündüğü için, Melike'yi kaçırma planı yaptı. Peki, Melike ve Berrin, Haluk'un elinden kurtulmayı başarabilecekler mi? Duru, gerçeği öğrenebilecek mi? Büyük bir yıkıma uğrayan Hazal, bu durumda ne yapacak? Tüm bu soruların yanıtlarını Yalan'ın yeni bölümünde bulacağız.

TECRÜBELİ KADRO


Yalan Dizisinde Melike'nin Suçsuzluğu Haykırışı ve Yeni Gelişmeler

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın oturduğu; senaryosu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu tarafından kaleme alınan dizinin yapımını Süreç Film üstleniyor. Yapımcılığını ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu gerçekleştiriyor. Yalan'ın oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Yalan, heyecan dolu yeni bölümleriyle yaz boyunca her pazartesi Kanal D'de ekrana gelmeye devam edecek.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin