Yazıcı'nın Zorbalık ve Gelecek Hayalleri Üzerine Açıklamaları

  • Admin
  • 31 Ağustos 2024 10:55

Yazıcı'nın Hayatına Dair İçten Açıklamaları


Yazıcı'nın Hayatına Dair İçten Açıklamaları

Ünlü oyuncu, 18 yaşına kadar çok öfkeli bir kişilik sergilediğini dile getirdi: “Uğradığım zorbalık, beni intikam peşinde koşan birine dönüştürmüştü. Ancak tiyatro dünyasıyla tanışmak, sosyal çevre edinmemi sağladı ve bu beni yeniden kendime getirdi.” Yazıcı, sahneye çıkmanın, tebrik edilmenin ve alkışların özgüvenini yerine koyduğunu ifade etti.

Buna rağmen, zorbalığın hala devam ettiğini belirten oyuncu, “Bir de ünlü olduğum için şapkama vurup kaçıyorlar,” şeklinde konuştu. Bununla birlikte, kendisine cüce denmesiyle ilgili hiçbir sorununun olmadığını vurguladı.

Yazıcı, gelecekle ilgili umutlarını da paylaştı: “Küçüklüğümden beri aile kurma hayalim var. Tabii ki kadınları çok seviyorum.” Yılmaz Erdoğan'ın kendisine sık sık “Hamza, bunları takma kafana oğlum, başarı seksi bir şeydir” dediğini aktaran oyuncu, bu sözlerin kendisi için anlamlı olduğunu söyledi.

Şu anda bir sevgilisi olmadığını ancak gelecekte taliplerini beklediğini ifade etti: “Hayatımda kimse yok ama aşkı bulmak için sabırsızlanıyorum.”

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin