Yeni Sezon: Taş Kağıt Makas - Hayatın Oyunu

  • Admin
  • 30 Ağustos 2024 17:54

İlk Okuma Provamız


İlk Okuma Provamız

Yeni sezon çekimleri hız kesmeden devam eden dizi, oyuncu kadrosuyla ilk okuma provasında bir araya geldi. Keyifli anların yaşandığı bu provanın sürprizi ise, başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu oldu. Diziye katılan Kaygılaroğlu, bir baba ve oğulun adalet mücadelesini konu alan hikayede, mafya babası rolünü üstlenecek ve izleyicileri derinden etkileyecek bir performans sergileyecek.

Usta İsimler Bir Arada

İzleyicisini ekran başına kilitlemeyi başaran dizinin kadrosunda, genç yeteneklerden deneyimli isimlere kadar birçok ünlü yer alıyor. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Şen ve Atsız Karaduman gibi alanında uzman birçok isim, dizinin zengin kadrosunu oluşturuyor.

Her Çarşamba Kanal D’de


Her Çarşamba Kanal D’de

MF Yapım imzasıyla hayata geçirilen bu projede, yönetmenliğini Volkan Keskin üstlenirken, senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alıyor. Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu yeni sezonda, her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Bu yeni sezonun, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatması bekleniyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin