Yılan Hikayesi'nin Zeyno'su Meltem Cumbul, Güzel Aşklar Diyarı ile Geri Dönüyor

  • Admin
  • 19 Ağustos 2024 17:12

Yılan Hikayesi’nin Zeyno’su: Meltem Cumbul

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu "Güzel Aşklar Diyarı" dizisinde, Türk tiyatrosunun ve sinema dünyasının unutulmaz isimlerinden Halil Ergün de önemli bir rol üstleniyor. Meltem Cumbul, Kanal D’nin efsanevi "Yılan Hikayesi" dizisindeki Zeyno karakteri ile geniş izleyici kitlesine adını duyurmuştu. Şimdi, 10 yıl aradan sonra "Güzel Aşklar Diyarı" ile televizyon ekranlarına geri dönmeye hazırlanıyor. Cumbul, projeye özel olarak Amerika’daki evini kapatarak Türkiye’ye dönüş yaptı ve çalışmalarına New York’ta devam etti.

Kapadokya: Bir Çocukluk Anısı


Kapadokya: Bir Çocukluk Anısı

Dizinin okuma provasında, "Güzel Aşklar Diyarı" hakkında; "Asla yerinde durmayan, ailenin ve aşkın önemini çok güzel bir şekilde anlatan bir hikâye" diyen Cumbul, dizinin çekimlerinin yapıldığı Kapadokya ile ilgili de duygusal bir anısını paylaştı. Çocukluğunun üç yılını bu eşsiz bölgede geçirdiğini belirten Meltem Cumbul, "Babamın işi dolayısıyla Kapadokya’da yaşadık. Orası benim için çok özel bir yer. Daha önce bir sinema filmini de orada çekmiştim. Mekânlar beni derinden etkiliyor," dedi.

İki Yabancının Büyüleyici Aşkı


İki Yabancının Büyüleyici Aşkı

"Güzel Aşklar Diyarı", Kapadokya’nın büyülü atmosferinde geçen etkileyici bir hikâyeyi izleyici ile buluşturacak. Dizi, Kapadokya’nın köklü Alaca ailesinin gizemli ve entrikalarla dolu öyküsünü, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Deniz’in (Özgü Kaya) beklenmedik gelişinin ardından aile içindeki dengelerin nasıl altüst olduğunu izlemek izleyicilere keyif verecek.

Müziklerin Ustası: Mahsun Kırmızıgül

Yapımını Medyapım ve Boyut Film’in üstlendiği, yapımcılığını Fatih Aksoy’un, senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı "Güzel Aşklar Diyarı", güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Meltem Cumbul ve Halil Ergün’ün yanı sıra; Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık ve Işıltısu Alyanak gibi isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor. Diziye hayat veren müzikler ise ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül’e ait.

"Güzel Aşklar Diyarı", yakında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin