Zuhal Topal’la Yemekteyiz 2 Eylül 2024 Puanları

  • Admin
  • 02 Eylül 2024 17:07

2 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 netlik kazandı!


2 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları %100 netlik kazandı!

2024 yılının 2-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında, 2 Eylül Pazartesi günü yarışacak olan isim Ezgi olacak. Peki, Ezgi bu bölümde kaç puan alacak? Zuhal Topal’la Yemekteyiz 2 Eylül Pazartesi Puanları sonucunda %100 netlik kazandı mı? Zuhal Topal, Ezgi’ye bugün kaç puan verdi? Ezgi, rakiplerinden toplamda ne kadar puan aldı? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası yazımızın devamında sizleri bekliyor.

Haftanın ilk bölümü olan 2 Eylül 2024 Pazartesi günü, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bu haftanın final bölümü ise 6 Eylül Cuma günü gerçekleşecek. İlk puanlama, iddialı yarışmacı Ezgi’nin performansı ile başlayacak. Ezgi, rakiplerinin dikkatini çekmeden yüksek puanlar almayı hedefliyor.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 2 Eylül Pazartesi (2024)


Zuhal Topal’la Yemekteyiz 2 Eylül Pazartesi (2024)

2 Eylül Pazartesi günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında yarışacak olan Ezgi, kendine güveniyor. 150.000 TL ödülü kazanmak için elinin lezzetini kanıtlamak isteyen Ezgi, bu programda en az 33 puan almanın planlarını yapıyor. Haftanın başında 5 farklı yemek hazırlayacak olan Ezgi, rakiplerini etkilemek ve bu haftanın ilk finalistlerinden biri olmak istiyor. Ancak, rakiplerinin Ezgi’ye ne tür puanlar vereceği büyük bir merak konusu.

Dikkat: Ezgi’ye Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunun cevabı aşağıda verilmiştir. 2 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları sonucu Ezgi kaç puan aldı? İşte Yemekteyiz 2 Eylül puanları ve daha fazlası sizi bekliyor.

Dikkat: Lütfen bizi Google'da “ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ DİZİCENTER” diye arayınız!

Dikkat: Bugün ve her gün yarışmada olanları konunun altındaki yorum kısmından tartışıyoruz. Siz de katılabilirsiniz.

2 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 02/09/2024 (Ezgi)


2 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 02/09/2024 (Ezgi)
Birsel X
Rüştü X
Yazgül X
Azad X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

**2 Eylül 2024 Pazartesi**

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin