Zuhal Topal’la Yemekteyiz 9 Eylül 2024 Puanları ve Yarışmacı Gürkan'ın Performansı

  • Admin
  • 09 Eylül 2024 17:08

9 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları Açıklandı!


9 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları Açıklandı!

9-13 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında, 9 Eylül Pazartesi günü Gürkan isimli yarışmacı mücadele edecek. Peki, Gürkan’ın aldığı puanlar ne durumda? Bugün Zuhal Topal, Gürkan’a kaç puan verdi? Diğer yarışmacılardan toplamda ne kadar puan aldı? Tüm bu soruların yanıtları bu yazıda yer alıyor.

Haftanın ilk bölümü, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü ekranlara gelecek. Bu haftanın final bölümü ise 13 Eylül Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Haftanın ilk puanlaması, iddialı bir yarışmacı olan Gürkan’ın performansı ile başlayacak. Gürkan, rakiplerinden yüksek puanlar almayı başarabilecek mi? Bunu hep birlikte göreceğiz.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 9 Eylül Pazartesi (2024)


Zuhal Topal’la Yemekteyiz 9 Eylül Pazartesi (2024)

9 Eylül Pazartesi günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yer alan yarışmacı Gürkan, elinin lezzetini kanıtlayarak 150.000 TL’lik büyük ödülü kazanmayı hedefliyor. Gürkan, bu akşamki puanlamada en az 33 puan almak istiyor. Haftanın başlangıcından itibaren toplam beş yarışmacı, kendi seçtikleri menülerle kıyasıya bir yarış içine girecek. Yarışmacıların, sunucudan ve diğer rakiplerinden alacakları puanlar, Cuma günü açıklanacak. En yüksek puanı alan yarışmacı, 150.000 TL’nin sahibi olacak.

Dikkat: Gürkan’a Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunun cevabı aşağıda sizlerle paylaşılacaktır. Bugün yarışan Gürkan’a Zuhal Topal’ın verdiği puan nedir? İşte Yemekteyiz 9 Eylül puanları ve daha fazlası aşağıda sizleri bekliyor. Unutmayın, her gün yarışmadaki gelişmeleri konunun altındaki yorum kısmında tartışabilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

9 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 09/09/2024 (Gürkan)


9 Eylül Pazartesi Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puanları 09/09/2024 (Gürkan)
Özlem X
Selahattin X
Nur X
İlkbal X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

*9 Eylül 2024 Pazartesi*

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin